concepten

3 verschillende concepten onder 1 rijdend dak

WIJ ZIJN

FOODTRUCKERIJE BURGERRIJE FRIETERIJE CATERIJE

”EEN BEETJE VARIATIE IN DE FOODTRUCK”

De foodtruckerije bestaat uit 3 concepten: Burgerrije, Frieterije & Caterije. Alle concepten worden in dezelfde foodtruck uitgevoerd. Je kunt onze foodtruck dus huren in verschillende vormen. Zo kun je kiezen voor enkel de Burgerrije/Frieterije/Caterije of een combinatie hiervan.

Zoals je waarschijnlijk zelf van de namen kunt afleiden, maken wij de lekkerste burgers, de meest verse frietjes en de meest variërende catering hapjes. Alles huysgemaakt & we ”rije” het persoonlijk naar jouw feest, borrel, festival, markt of een ander leuk evenement!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op!

burgerRije

De Burgerrije is niet zomaar ontstaan. Na meer dan 25 jaar ervaring in de keuken, met 6 jaar als chef van een uniek & succesvol Burger-restaurant, genaamd “Het Burgerhuys”, gaan we vanaf nu naar onze gasten in onze oldtimer foodtruck van maar liefst 40 jaar oud.

Ideaal voor een smaakvolle bedrijfslunch of diner, foodtruckfestival, muziekfestival bedrijfscatering, jaarmarkt etc.
Wij zijn niet de zoveelste foodtruck met Burgers, bij ons vindt je gewoonweg de beste kwaliteitsburgers volgens eigen recept, huysgemaakte verse getoaste brioche broodjes en onze huys gemaakte sauzen, dit in combinatie met de bereiding op onze houtskool gestookte Mibrasa oven waar ze een heerlijke smokey-flavor krijgen dit zorgt voor een unieke Burgerrije ervaring.

We leggen de lat zeer hoog om u en uw gasten heerlijk te laten genieten van onze Burgers, daarnaast hebben we nog een legio aan andere gerechten die we met trots aan u kunnen presenteren. Met onze professionele en zeer goed uitgeruste foodtruck samen met onze sympathieke medewerkers, maken we van elke gelegenheid een groot succes. Oog voor kwaliteit, detail, verse burgers van topkwaliteit, service en hygiëne staan hierbij steeds bovenaan & worden uw gasten vlot bediend door ons.

Neem zeker een kijkje op onze facebookpagina en op onze instagram. Daar vindt u de meest actuele activiteiten van de foodtruckerije.

FRIETERIJE

Niet zomaar een “standaard frietwagen”. Vanuit onze toffe foodtruck van maar liefst 40 jaar oud serveren we verse gebakken biologische friet, (jawel we bakken zelf voor!) en heerlijk vers afgebakken in onze zeer professionele frituur oven en dat gaat u proeven. Met een van de vele huysgemaakte sauzen die we aanbieden. Uiteraard bieden we ook diverse snacks aan naar keuze.

Wilt u meer dan een standaard frietje met? Denk eens aan een smaakvolle “Loaded Frieterij”: verse friet voorzien van smaakvolle toppings o.a. Pulled Pork style, Ribs style, Mexican style, Asian style, Rendang style, Stoof de Luxe en zelfs een soort van chicken salon.

Denk daarbij aan een passende aankleding van zowel de truck als de entourage en het is al een feest voordat er überhaupt een frietje gegeten is. Graag maken we samen met u uw feest/borrel/bijeenkomst tot een succesvolle happening met een smakelijke betaalbare invulling. Daarnaast werken we met uitsluitend 100% gerecyclede puntzakken/bakjes.

Met onze professionele en zeer goed uitgeruste foodtruck in combinatie met onze sympathieke medewerkers, maken we van elke gelegenheid een groot succes. Oog voor kwaliteit, detail, verse friet van topkwaliteit, service en hygiëne staan hierbij steeds bovenaan & worden uw gasten vlot bediend door ons.

Caterije

Naast onze concepten “Burgerrije”& “Frieterije” bieden we voor onze gasten ook nog wat anders aan, vanuit onze toffe foodtruck serveren we de heerlijkste gerechten die in overleg voor u gemaakt worden. Hierbij kunnen we deze gerechten op diverse manieren bereiden o.a. een smaakvol stukje bavette, ribs, entrecote of zalmfilet uit onze houtskool gestookte Mibrassa oven. Hierdoor krijgen de gerechten een heerlijke houtskool flavour mee! Uiteraard kunnen wij uw gasten ook voorzien van verfijnde voorgerechten en heerlijke nagerechten.

Dit doen we allemaal vanuit onze foodtruck! Gaat het om een diner van 80 personen, tot een walking diner van 150 personen of een sfeervolle bedrijfsreceptie met allerlei smaakvolle (receptie) hapjes? Voor al deze dingen draaien wij onze hand niet om. We leggen de lat zeer hoog om u en uw gasten heerlijk te laten genieten van onze gerechten. We bereiden de gerechten met zorg en aandacht en kunnen deze dan ook met trots aan u presenteren. Bovendien heb je met onze 40 jaar oude foodtruck meteen een eyecatcher te pakken!

Denk hierbij aan een bedrijfsfeest, receptie of bruiloftsfeest, van 20 personen tot aan 150 personen!

Te denken aan:

  • Lunch (luxe) mogelijkheden
  • Salades
  • Soepen
  • Walking Diner
  • Luxe bruiloftfeest
  • Communiefeest
  • Sfeervol tuinfeest
  • 12 ½ jarig tot aan ..x.. jarige Bruiloft
 

BURGERRIJE

3

De Burgerrije is niet zomaar ontstaan. Na meer dan 25 jaar ervaring in de keuken, met 6 jaar als chef van een uniek & succesvol Burgerrestaurant genaamd “Het Burgerhuys” gehad te hebben op De Lind in het mooie Oisterwijk gaan we vanaf nu naar onze gasten in een onze oldtimerfoodtruck van maar liefst 40 jaar oud.

frieterije

FRIETERIJE

Niet zomaar een “standaard frietwagen”. Vanuit onze toffe foodtruck van maar liefst 40 jaar oud serveren we verse gebakken biologische friet, (jawel we bakken zelf voor!!) en heerlijk vers afgebakken in onze zeer professionele frituuroven en dat gaat u proeven. Met een van de vele huysgemaakte sauzen die we aanbieden. Uiteraard bieden we ook diverse snacks aan naar keuze.

caterije

CATERIJE

Naast onze concepten “Burgerrije”& “Frieterije” bieden we voor onze gasten ook nog wat anders aan, vanuit onze toffe foodtruck serveren we de heerlijkste gerechten die in overleg voor u gemaakt worden. Hierbij kunnen we deze gerechten op diverse manieren bereiden o.a. een smaakvol stukje bavette, ribs, entrecote of zalmfilet uit onze houtskool gestookte Mibrassa oven. Hierdoor krijgen de gerechten een heerlijke houtskool flavour mee! Uiteraard kunnen wij uw gasten ook voorzien van verfijnde voorgerechten en heerlijke nagerechten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat hier een berichtje achter!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam