OVER ONS

HET VERHAAL ACHTER DE FOODTRUCK

ONS VERHAAL

Hi ik ben Mike, de eigenaar van Foodtruckerije. Mijn roots liggen van kleins af aan al in de horeca. Mijn opa en oma hebben vanaf 1954 een Café gehad in Haaren. Later heeft mijn vader dit overgenomen en in de loop der jaren is dit uitgegroeid tot een Eetcafé met zalen en het organiseren van diverse evenementen. Zelf heb ik deze zaak van 2006 tot 2018 gerund.

Vanuit dit familiebedrijf ben ik mijn eigen avontuur begonnen: het Burgerhuys. In het mooie Oisterwijk heb ik de afgelopen jaren met liefde en plezier de meest heerlijke burgers bereid voor onze gasten. Echter had ik ook nog een andere droom en dat was het exploiteren van een foodtruck.

Na jaren van twijfel of ik het zou doen en met de vraag hoe het uit zal pakken, kwam ik in december 2021 mijn ‘’droomtruck’’ tegen. Het was liefde op het eerste gezicht. Toen besloot ik om na meer dan 25 jaar op stamlocaties ‘vastgezeten’ te hebben, de wereld te gaan veroveren!

Aangezien ik verschillende ideeën had over wat ik met de foodtruck kon en wilde, zijn we tot de naam: Foodtruckerije, gekomen. Waarin we 3 verschillende concepten gaan uitvoeren. Ten eerste wilde ik onze gewaardeerde burgers van het Burgerhuys naar onze gasten toe gaan ‘rije’. Dat gaan we nu doen onder de naam ‘Burgerrije’. Daarnaast vonden de gasten onze verse friet lekker en wilde ik hier ook iets mee doen. Zo is het concept ‘Frieterije’ ontstaan. Tevens wilde ik ook de mogelijkheid creëren om (luxere) catering erbij te doen, dat werd ‘Caterije’.

Staat het water je al in de mond & wil je onze gerechten een keer proeven? Check dan hier wanneer we langskomen bij jou in de buurt of bekijk hier de mogelijkheden.

Van het burgerhuys naar de foodtruckerije

huysgemaakt

Wij zijn niet de zoveelste foodtruck met burgers & friet. Bij ons vind je gewoonweg de beste kwaliteitsburgers volgens eigen recept, huysgemaakte vers getoaste brioche broodjes, onze huysgemaakte sauzen en heerlijk verse friet. Dit in combinatie met de bereiding op onze houtskool gestookte Mibrasa oven waar de burgers een heerlijke smokey-flavor krijgen. Dit zorgt voor een unieke smaak ervaring!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat hier een berichtje achter!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam